Vägen till ett framgångsrikt team

Långsiktig utveckling eller snabb kompetensförstärkning? Olika uppdrag kräver olika typer av teamsammansättningar och kompetenser. Att hitta rätt team till rätt uppdrag är avgörande för att ett projekt ska genomföras effektivt. Därför är det en viktig del av vår strategi.

För att skapa bästa väg framåt i projekten och hjälpa dig som kund till framgång lägger vi stor vikt vid teamens utformning. Genom vårt dynamiskt teambaserade upplägg Solutions och över 5000 skickliga konsulter i vårt nätverk, hittar vi alltid rätt teamsammansättning till varje uppdrag.

Så här går det till:

Consulting – kompetensförstärkning inom avancerad systemutveckling
Consulting är vårt erbjudande för dig som är i behov av kompetensförstärkning inom avancerad systemutveckling. Vi bidrar med agila team som ger stöd i hela utvecklingsprocessen, från kravanalys och design till projektledning, arkitektur och utveckling. Inom Consulting hjälper vi ofta medelstora till stora IT-organisationer som tar fram egenutvecklade lösningar, men som behöver kompetensförstärkning för att driva projekten i mål.

Solutions – dynamiska team för långsiktig utveckling
Solutions är vårt erbjudande för dig som har långsiktiga utmaningar och ett kontinuerligt behov av utveckling. Här sätter vi ihop hela team som jobbar tätt tillsammans, antingen på plats hos er, eller från vårt eget kontor. Upplägget är dynamiskt och teamets sammansättning anpassas över tid för att hänga med i förändringar och möta nya behov. Våra solutionsteam hjälper till med såväl långsiktig förvaltning som med att bygga nytt och integrera mellan olika system.

R2M Connect – partnernätverk med över 5000 kvalificerade konsulter
Vi har riktigt bra konsulter på R2M. Men vi är också riktigt vassa på att vinna ramavtal. Ibland går ekvationen inte ihop och då tar vi hjälp av vårt partnernätverk R2M Connect. Genom Connect har vi tillgång till över 5000 kvalificerade konsulter med en stor bredd av kompetenser inom IT. Genom att handplocka exakt de kompetenser som behövs för varje uppdrag kan vi skapa extraordinära team som möter alla krav.

Dela:

Relaterade inlägg ↓

Magello Group

”Att skratta på jobbet ger mig energi”

Nu fortsätter vi lära känna medarbetarna på Magello. Näst ut är vår Scrum Master och systemutvecklare Emilie som får energi av att skratta på jobbet och som drömmer om att utforska Argentinas berg från hästryggen.

Magello Group

”Magello är ett inkluderande bolag med härliga kollegor”

Hur ser vardagen ut för oss som jobbar på Magello? Vad drivs vi av? Och vad är viktigast för att vi ska trivas på jobbet? Näst ut i serien av medarbetarporträtt är Milad Amjad, vår business coordinator som vet allt om ISO-system och hur man brygger den perfekta koppen kaffe.

Louise Englund

Kraften i teamkraft

Vi säger att vi är ”konsultbolaget som drivs av teamkraft” – men vad ÄR teamkraft egentligen? Vad innebär det i praktiken? Och inte minst, vilket värde skapar det?