”Tre snabba” till Magellos medarbetare

Hur ser vardagen på Magello ut? Vad inspirerar oss? Vad får oss att må bra? Och vad gör vi när vi inte jobbar? Här svarar tre medarbetare på några snabba frågor om livet på Magello.

TRICIA FALK

Vad gör du för att utvecklas i din roll som systemutvecklare?

Kontinuerligt lärande är viktigt och jag försöker lära mig något nytt varje dag. Jag tittar på onlinekurser, läser artiklar och lär mig av mina .Net-kollegor på Magello. Tidigare i år var jag på konferensen Women in Tech där jag fick kunskap och inspiration från andra kvinnor som arbetar inom IT.

Vilket är det roligaste Magello-event du deltagit på?

Hittills en superkul spelkväll med Star Wars-tema. Nu ser jag fram emot Magellos konferens i Portugal.

Vilket är ditt drömresmål?

Den perfekta resan är till en intressant plats med god mat och dryck där jag kan lära mig om kultur och historia.

JIMMY MERELL

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

Att känna att jag hela tiden utvecklas och att jag är inkluderad. Och självklart att jobba med kompetenta och trevliga kollegor. Det inspirerar mig att jobba med tydliga mål på både lång och kort sikt där resultat uppnås tillsammans med duktiga kollegor.

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Magello?

Högt i tak, inkluderande, familjärt och korta beslutsvägar. Det finns stort utrymme att säga vad man tycker och allas åsikter är välkomna och viktiga. Vi har kul på jobbet och tar hand om varandra.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Nintendo Switch med samtliga Zelda-spel.

PER DAYNAC

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

Kollegorna och ledarskapet är klart viktigast för mig. Med en känsla av gemenskap och driv trivs jag bäst, och det måste finnas plats för skratt.

Vad gör du för att utvecklas i din roll på Magello?

Privat läser jag nästan alltid något med inriktning mot personlig och yrkesmässig utveckling, men gällande mer formell utbildning så läser jag just nu till marknadsekonom DIHM på IHM, parallellt med jobbet.

Om du inte vore Key Account Manager vad skulle du jobba med då?

Jag jobbar med försäljning nu, men är även dataingenjör från KTH, så systemutveckling ligger ju nära till hands. Annars älskar jag kreativitet och skapande rent generellt och har sneglat några gånger mot möbelsnickeri, så vem vet vad framtiden har att erbjuda …

Dela:

Relaterade inlägg ↓

Magello Group

”Att skratta på jobbet ger mig energi”

Nu fortsätter vi lära känna medarbetarna på Magello. Näst ut är vår Scrum Master och systemutvecklare Emilie som får energi av att skratta på jobbet och som drömmer om att utforska Argentinas berg från hästryggen.

Magello Group

”Smarta lösningar ger mig en rush”

Vilka är vi som jobbar på Magello? Hur ser vardagen ut för oss? Vad inspirerar oss? Vad får oss att må bra? Och vilka hemliga superkrafter drömmer vi om? Nu startar vi en serie porträtt där olika medarbetare berättar om livet på Magello. Först ut är Jimmie Jonasson, systemutvecklare med passion för digitalisering, poesi och livslångt lärande.

Magello Group

”Vi hjälper varandra att hjälpa våra kunder”

Hur ser vardagen ut för oss som jobbar på Magello? Vad drivs vi av? Och vad är viktigast för att vi ska trivas på jobbet? Näst ut i serien av medarbetarporträtt är vår Business Controller Fredrik Olsson.