Sharing is caring

Vi är öppna till sinnet och älskar att dela med oss av vår kunskap.

Jobba hos oss

Utveckling och lärande i fokus

Olika perspektiv är värdefulla för att se nya möjligheter och komma fram till bättre lösningar. Därför brinner vi för att dela vår kunskap både med varandra och andra. Det gör vi varje dag när vi arbetar tillsammans. Det gör vi också genom Magello Academy, meet ups, tech talks, utbildningar, inspirationsföreläsningar, tankeväckande inlägg i vår konsultblogg och mycket mer.

Bloggen

Trender, spaningar, ny kunskap och heta nyheter inom Magello och branschen i stort. Håll till godo!

Per Daynac

Framtiden skapas i molnet

Videomöte från hemmakontoret, matleverans direkt till dörren, beställning av mediciner från mobilen… En explosion av innovativa tjänster har på kort tid förändrat vår vardag. Många av dem har vi molnet att tacka för.

Angela Svegby

Vägen till ett framgångsrikt team

Långsiktig utveckling eller snabb kompetensförstärkning? Olika uppdrag kräver olika typer av teamsammansättningar och kompetenser. Att hitta rätt team till rätt uppdrag är avgörande för att ett projekt ska genomföras effektivt. Därför är det en viktig del av vår strategi.

Angela Svegby

Vad är en bra företagskultur?

Vad är egentligen en bra företagskultur? Hur skapas den? Och varför är den så viktig? Det är inte helt lätt att definiera och olika personer kan förstås ha olika uppfattning om hur en bra företagskultur ser ut. På Magello är vi övertygade om att företagskulturen är viktigare än allt annat för att skapa en arbetsplats där alla medarbetare trivs och utvecklas i sin yrkesroll.

Per Daynac

Molnlösning stärker Pricers erbjudande

Pricer är världsledande på digitala detaljhandelslösningar som digital prissättning och dynamisk produktpositionering. Lösningarna bidrar både till att öka butikernas produktivitet och förbättra konsumenternas köpupplevelse. Som så många andra aktörer stod Pricer inför utmaningen att migrera hela sin mjukvara till molnet. En migrering som var nödvändig för att modernisera lösningen och skapa ett effektivare verktyg för kunderna.

Angela Svegby

Hur väljer du rätt konsultbolag?

Vad är viktigt för dig när du väljer konsultbolag? Utvecklingsmöjligheter? Typ av uppdrag? Hög lön? Arbetsmodell? Möjligheten att jobba hybrid-remote? Ja, listan kan göras lång och det är inte helt lätt att välja rätt. Men vad som är viktigt att tänka på är att alla konsultbolag till 90 % består av människorna som jobbar där. Så har du hittat ett företag där du trivs med människorna och känner att ni delar samma värderingar har du kommit långt.

Milad Amjad

En lyckad resa till molnet

Molnlösningar har mer eller mindre blivit ett måste för de flesta verksamheter. Omkring 80 % av alla svenska företag har hela eller delar av sin infrastruktur i molnet. Men vilken är den bästa molnlösningen? Hur ser resan till molnet ut? Och hur lång tid tar det att komma fram till molnet? Frågorna är många men svaren beror helt på varje verksamhets behov. Det finns helt enkelt inte ett standardmoln som passar för alla.

Våra Event

Vi bjuder ofta in till olika tech talks, meet ups och andra sammankomster där vi kan utbyta erfarenheter, knyta kontakter och helt enkelt ha trevligt. Alla som delar vårt intresse är varmt välkomna att delta.

Nästa event kommer att visas här, håll utkik!

Magello Tech talk – i samarbete med Webking