Sharing is caring

Vi är öppna till sinnet och älskar att dela med oss av vår kunskap.

Jobba hos oss

Utveckling och lärande i fokus

Olika perspektiv är värdefulla för att se nya möjligheter och komma fram till bättre lösningar. Därför brinner vi för att dela vår kunskap både med varandra och andra. Det gör vi varje dag när vi arbetar tillsammans. Det gör vi också genom Magello Academy, meet ups, tech talks, utbildningar, inspirationsföreläsningar, tankeväckande inlägg i vår konsultblogg och mycket mer.

Bloggen

Trender, spaningar, ny kunskap och heta nyheter inom Magello och branschen i stort. Håll till godo!

Angela Svegby

Hur väljer du rätt konsultbolag?

Vad är viktigt för dig när du väljer konsultbolag? Utvecklingsmöjligheter? Typ av uppdrag? Hög lön? Arbetsmodell? Möjligheten att jobba hybrid-remote? Ja, listan kan göras lång och det är inte helt lätt att välja rätt. Men vad som är viktigt att tänka på är att alla konsultbolag till 90 % består av människorna som jobbar där. Så har du hittat ett företag där du trivs med människorna och känner att ni delar samma värderingar har du kommit långt.

Milad Amjad

En lyckad resa till molnet

Molnlösningar har mer eller mindre blivit ett måste för de flesta verksamheter. Omkring 80 % av alla svenska företag har hela eller delar av sin infrastruktur i molnet. Men vilken är den bästa molnlösningen? Hur ser resan till molnet ut? Och hur lång tid tar det att komma fram till molnet? Frågorna är många men svaren beror helt på varje verksamhets behov. Det finns helt enkelt inte ett standardmoln som passar för alla.

Per Daynac

Skriv ett lyckat konsult-CV – fem smarta tips

Nätverk, kontakter och sociala medier har blivit allt viktigare i jakten på drömuppdraget. Och du kan du få draghjälp genom att arbeta hos ett företag som är duktiga på att hitta rätt möjligheter åt dig. Med det sagt har CV:t har ännu inte spelat ut sin roll. Ett bra CV kan vara det som gör att du sticker ut ur mängden och kallas till intervju.

Anders Fredén

Digitalisering förändrar världen

Minns du hur det var att riva ut kartsidor ur telefonkatalogen för att hitta rätt? Att gå till Posten för att betala räkningar? Anmäla VAB genom att skicka in blanketter? Och att själv behöva ha koll på när bilen ska servas? Digitaliseringen har förändrat hela vårt samhälle och det är lätt att glömma hur verkligheten såg ut för inte alltför länge sedan.

Malin Molin Hamrebjörk

Vad kännetecknar oss på Magello?

Vi som jobbar på R2M har många olika kompetenser, erfarenheter och personligheter – något som är värdefullt när vi bygger starka team. Men samtidigt delar vi också många egenskaper. Och kanske är dessa egenskaper viktigast av allt. Ett konsultbolag består ju trots allt av människorna som jobbar där.

Våra Event

Vi bjuder ofta in till olika tech talks, meet ups och andra sammankomster där vi kan utbyta erfarenheter, knyta kontakter och helt enkelt ha trevligt. Alla som delar vårt intresse är varmt välkomna att delta.

Nästa event kommer att visas här, håll utkik!