”Magello är ett inkluderande bolag med härliga kollegor”

Hur ser vardagen ut för oss som jobbar på Magello? Vad drivs vi av? Och vad är viktigast för att vi ska trivas på jobbet? Näst ut i serien av medarbetarporträtt är Milad Amjad, vår business coordinator som vet allt om ISO-system och hur man brygger den perfekta koppen kaffe.

Hej Milad, du är business coordinator på Magello. Vad innebär det?

På Magello utvecklar och optimerar vi system som gör livet lättare för våra kunder. Med fokus på flexibla cloud-lösningar, integration, digitala tjänster och teamarbete är vårt mål att hjälpa våra kunder lösa deras egentliga problem. Som business coordinator har jag en bred roll med ansvar för ramavtalsupphandlingar och samordning av vårt partnernätverk där vi har över 5000 kvalificerade konsulter inom IT. På så sätt ser jag till att vi kan stärka vår konkurrenskraft på marknaden och leverera resultat som är framgångsrika men också samhällsnyttiga. Med en ingenjörsbakgrund så är jag också kvalitets- och miljöansvarig för verksamheten och ser till att vi efterlever våra ISO-standarder där vi idag är certifierade inom både 9001 och 14001.

Vad inspirerar dig på jobbet?

Jag inspireras av att ta mig an nya uppgifter eller göra saker som är annorlunda. Att träffa nya människor och stöta på andra kulturer är alltid inspirerande och ger nya insikter om både arbetet och livet i största allmänhet. Att framför allt ha stora myndigheter som kunder är tacksamt då man från en vinkel får följa Sveriges resa in i den digitala utvecklingen.

Vad tycker du är viktigt för att trivas på jobbet?

Varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag är inte den som vill grotta ner mig i ett enda fokusområde. Det är också viktigt att kunna vara sig själv och känna sig trygg med att göra sin röst hörd oavsett vad man har på hjärtat. Och förstås att ha bra kollegor som man har kul ihop med. Allt det här känner jag att jag får på Magello. 

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Magello?

Magello är ett inkluderande bolag med härliga kollegor som alltid har nära till skratt. Oavsett om du jobbar som konsult eller jobbar operativt blir du lyssnad till och din åsikt tas på allvar. Du hittar alltid någon som delar samma intressen som dig och det talar mycket för mångfalden som finns här.

Hur gör du för att utvecklas i din yrkesroll?

På Magello har jag stor frihet att styra vad jag vill utveckla mig inom. Jag har till exempel nyss anmält mig till en utbildning för att stärka mina erfarenheter inom anbudsgivning. Vi har flera dedikerade utvecklingsdagar per år, men framför allt utvecklas jag genom att ständigt vara hungrig på att ta del av andras erfarenheter inom branschen. Att finnas där för andra vid deras utmaningar och hjälpa till vid flaskhalsar är också givande. Vi har stort fokus på teamarbete på Magello och lär oss mycket av varandra.

Vilket är det roligaste Magello-eventet du deltagit på?

Vår årliga konferensresa är svårslagen. I år gick resan till Cascais i Portugal. En fantastisk resa med många roliga aktiviteter som gick under temat ”teamkraft”.

Vad får dig att må extra bra?

En kopp perfekt bryggt kaffe!

Dela:

Relaterade inlägg ↓

Louise Englund

Kraften i teamkraft

Vi säger att vi är ”konsultbolaget som drivs av teamkraft” – men vad ÄR teamkraft egentligen? Vad innebär det i praktiken? Och inte minst, vilket värde skapar det?

Magello Group

”Tre snabba” till Magellos medarbetare

Hur ser vardagen som Magello-konsult ut? Vad inspirerar oss? Vad får oss att må bra? Och vad gör vi när vi inte jobbar? Här svarar tre konsulter på några snabba frågor om livet på Magello.

Magello Group

Vägen till ett framgångsrikt team

Långsiktig utveckling eller snabb kompetensförstärkning? Olika uppdrag kräver olika typer av teamsammansättningar och kompetenser. Att hitta rätt team till rätt uppdrag är avgörande för att ett projekt ska genomföras effektivt. Därför är det en viktig del av vår strategi.