”Att skratta på jobbet ger mig energi”

Nu fortsätter vi lära känna medarbetarna på Magello. Näst ut är vår Scrum Master och systemutvecklare Emilie som får energi av att skratta på jobbet och som drömmer om att utforska Argentinas berg från hästryggen.

Hej Emilie vad tycker du om företagskulturen på Magello?

Innan jag började jobba som konsult för Magello var jag anställd på Folksam i många år. Där fick jag tillfälle att jobba i ett projekt med konsulter från Magello och kände ganska direkt att de var så himla trevliga och lätta att ha att göra med. Något år senare sökte jag mig till nya utmaningar och var på intervju hos just Magello. Då insåg jag att alla jag pratade med hade samma härliga inställning. Man kan sammanfatta det som att det är en väldigt varm, prestigelös och familjär företagskultur där fokus ligger på utbildning och att lära av varandra. Vi delar med oss av vår kompetens och våra erfarenheter – vi hjälper varandra att bli bättre helt enkelt. Jag tycker också att Magello har en hälsosam inställning kring att få ihop livet med småbarn och arbete.

Vad inspirerar dig på jobbet?

Roliga och utmanande uppdrag. Och naturligtvis att ha bra och kompetenta kollegor.

När skrattade du senast på jobbet?

Jag skrattar i princip varje dag på jobbet i mitt nuvarande uppdrag. Det är ett otroligt härligt team jag jobbar med. För mig är det viktigt att skratta på jobbet för det ger mig energi och gör att jag ser fram emot att gå till jobbet.

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

Att vara en del av ett team där vi stöttar varandra och där det är högt i tak. För mig är det även viktigt att känna mig uppskattad och att jag utvecklar något som ger värde för verksamheten och kunden. #magellojobb

Vad ville du arbeta med när du var liten?

Min mamma jobbade som systemutvecklare i princip hela sitt yrkesliv och eftersom jag då precis som nu ser upp till henne, så blev jag motiverad att följa i hennes fotspår.

Vilket är ditt drömresemål?

Min dröm är att resa till Argentina. Där vill jag gå ut på stan i Buenos Aires för att dansa och äta god mat. Upptäcka naturen i Bariloche och rida häst uppe i bergen.

Dela:

Relaterade inlägg ↓

Magello Group

Ett första halvår som vice vd på R2M

I februari tillträdde Thomas Näslund som vice vd på R2M med ansvar för affärsområdena Consulting och Solutions. Med sin långa erfarenhet av att driva utveckling av konsultbolag i tillväxt är Thomas en stark tillgång för vårt team. Här berättar Thomas själv om sina intryck av R2M och vad rollen som vice vd innebär.

Louise Englund

Kraften i teamkraft

Vi säger att vi är ”konsultbolaget som drivs av teamkraft” – men vad ÄR teamkraft egentligen? Vad innebär det i praktiken? Och inte minst, vilket värde skapar det?

Patric Jansson

Jämställda bolag gör bättre produkter

Jämställdhet. Ett laddat ord som innehåller så mycket. Vi som arbetar i IT-branschen kämpar fortfarande med att göra arbetsplatser mer jämställda då branschen domineras av män och uppfattas som manlig till sin karaktär. Men vad innebär det att arbeta jämställt och varför ska man ens göra det när vi bor i ett av de mest jämställda länderna i världen? Och hur ska vi göra det utan att hamna i ”whataboutism”, ”inte alla män” eller ”hos oss får alla samma möjligheter”?