Vi välkomnar nya styrelsemedlemmar

Styrelsemedlemmarna Sofia Sellman och Karin Steen

I går hade vi bolagsstämma där två nya kandidater valdes in till styrelsen. Vi är nu glada över att välkomna Sofia Sellman och Karin Steen som nya styrelsemedlemmar. Både Sofia och Karin har stor erfarenhet av styrelsearbete och kommer att vara betydelsefulla resurser för vår styrelse.

Sofia har de senaste fyra åren varit verksam i ett it-bolag där hon främst stöttat kunder med verksamhetsanalys, projektledning och förändringsledning i digitala transformationer. Hon har även arbetat internt med kompetensförsörjning och kompetensutveckling inom bolaget. I samband med att hon tillträder som styrelseledamot hos R2M kommer hon att avsluta denna anställning. Sofia är även certifierad i ”Rätt fokus i styrelsearbetet” av StyrelseAkademien och har för närvarande styrelseuppdrag i tre bolag.

Karin Steen har över 30 års erfarenhet från it-konsultbranschen, där hon bland annat varit delägare, konsultchef, försäljningschef, vd, styrelseordförande och styrelseledamot. Hon har exempelvis haft en operativ roll och varit delägare i Know IT under Know IT:s uppbyggnad från litet konsultbolag med 20 anställda till börsintroducerat bolag med 650 anställda. I dag arbetar Karin som professionell extern styrelseledamot, konsult inom affärsrådgivning, samt rådgivning inom ledning och styrning av bolag. Hon har även ofta rollen som mentor eller coach till ledare, styrelsemedlemmar och vd. För närvarande är Karin ordförande i fem olika bolagsstyrelser och som lärare hos StyrelseAkademien håller hon även utbildningar för styrelseledamöter.

Än en gång, varmt välkomna till R2M! Nu ser vi fram emot ett framgångsrikt styrelsearbete tillsammans.

Dela: