Nya insikter & kunskaper i Magellos styrelse

My Börjesson och Christer Ljungberg, som är nya ledamöter i Magellos styrelse.
My Börjesson och Christer Ljungberg, nya i Magellos styrelse.

Vi välkomnar Christer Ljungberg och My Börjesson som nya styrelseledamöter i Magellos styrelse

 

Christer Ljungberg har över 30 års operativ erfarenhet från programvarubolag, tech- och konsultbolag. Han har haft roller som VD och försäljningschef. Idag arbetar Christer som professionell styrelseledamot och rådgivare till noterade och onoterade IT-bolag. Christer har även som M&A-ansvarig genomfört förvärv. För Magello innebär detta att det strategiska, långsiktiga arbetet stärks ytterligare samt att styrelsen utökas med en plats från fyra, till fem ledamöter.

My Börjesson har en bakgrund inom agil coaching och teknik. Sedan 2023 arbetar hon som agil coach på Handelsbanken, hon har tidigare haft liknande roller på både Folksam och Axfood, där hon varit drivande i större projekt och agila transformationer. My är även engagerad i att öka andelen kvinnor som arbetar i IT-branschen, vilket ytterliggare stärker Magellos hållbarhetsperspektiv ”Fungerande mjukvara. Fungerande samhälle.” My tar över från Mauritz Börjesson som varit styrelseledamot i nästan tio år. 

 

”Jag ser fram emot att få arbeta med våra nya styrelseledamöter. Deras starka erfarenheter inom konsultbranschen kommer att stärka vårt erbjudande till kunder på både kort och lång sikt. Jag vill också passa på att tacka Mauritz för hans fantastiska insats och arbete under åren.”

Karin Steen – Styrelseordförande, Magello Group AB (publ)

 

Dela: