Föreläsning: Jeanette Almberg-Paravati (Sveriges Radio) – Livslångt lärande är nödvändigt för att du och din organisation ska lyckas

Sveriges Radios Jeanette Almberg-Paravati

Jeanette har lång chefserfarenhet och ledarskapsutveckling samt är specialist inom lärande och utveckling. Hon har erfarenhet av att bygga en lärande kultur och har bland annat utbildat och föreläst i förändringsledning, kommunikation, pedagogik, presentationsteknik, retorik, säljteknik, coaching och feedback. 


Hon utmanar begreppen kring utbildning och lärande. I en föränderlig värld menar hon att vi byter roller och uppgifter allt snabbare och vår förmåga att lära och förståelse för hur kan odlas blir allt mer avgörande. Vi kan inte längre skicka folk på kurs och anse oss färdiga. Det moderna lärandet sker hela tiden, men hur gör vi då för att inte fastna i gamla hjulspår?

Möt Jeanette Almberg-Paravati den 16 mars 16.30 på Magellos kontor i Sthlm, som mer konkret än många går igenom vad den lärande organisationen egentligen består av och som har öppnat upp ledaraktiviteterna för många fler än cheferna.

Varmt välkomna!

Anmälan stängd. Om du har frågor eller får förhinder uppskattar vi om du mejlar till Angela. 

Pris: Gratis
Begränsat antal: 60 personer, först till kvarn!
Plats: Magello, Klarabergsviadukten 90C, 5 tr
Datum: 16 mars, 16.30 – 19.30
16.30 – 17.15 (Föreläsning)
17.15 – 19.30 (Nätverkande med mat och dryck)

Dela: