Stockholms trevligaste golftävling – Magello Invitational 2024

Magello Invitational
Magelllos årliga golftävling.

Tack till er som kom, ses nästa år!

Magello Invitational 2023 är över och vi summerar en fantastisk dag i sommarsolen. Men misströsta inte, nästa år är vi tillbaka. Vi sitter just nu och planerar för när. Anmälan öppnar i höst men du kan alltid höra av dig till Per eller Joakim (nedan) om du vill garantera en plats på Stockholms trevligaste golftävling!

 

Magello Invitational spelas nästa gång augusti 2024

Vi träffas på Djursholms GK i augusti 2024 igen. Spelar golf och kvällen avslutas sedan med middag. Eventet är primärt för befintliga och framtida kunder till Magello Group, men låter det kul, skicka en anmälan så ser vi om vi kan göra ett undantag. Du behöver inte vara duktig på golf för att vara med, det är ett tillfälle att träffa andra och ha en trevlig dag.

Tävlingsform

Magello GolftävlingUnder dagen blir det individuella tävlingar som long drive, closest to pin och poängbogey. I poängbogeyn beräknas poäng efter det uppnådda resultatet på varje hål, och spelarens resultat blir summan av poängen på varje hål. Spelhandicap fördelas enligt index på hålen i stigande följd. Utöver de individuella tävlingarna blir det någon form av lagtävling.

Tider 2024

12:00 Samling, mingel och tävlingsinformation
12:30 Första boll går ut
18:00 Middag med prisutdelning på Djursholms GK

Vid frågor, kontakta:
Joakim Lövgren, 0733-70 95 51, joakim.lovgren@magello.se
Per Daynac: 0733-70 95 25, per.daynac@magello.se

Anmälan för 2024 öppnar hösten 2023

Pris: Gratis
Begränsat antal: 20 personer
Plats: Djursholms Golfklubb
Datum: 2024 augusti preliminärt

 

Dela: