Erfarenheter från LIA hos Magello med CarePlatform

Under våren har vi haft glädjen att ha två studenter från Nackademin som har genomfört sin slutpraktik hos oss inom programmet Javautveckling.

Robin och Lukas är två talangfulla studenter som fokuserat på att förbättra administrationsgränssnittet i vår kund CarePlatform:s tjänst.

Under sin tid hos oss har de arbetat intensivt med att optimera och utveckla nya funktioner för att förbättra användarupplevelsen och effektiviteten i CarePlatforms administrationsverktyg. Genom sitt arbete har de inte bara bidragit med värdefullt tekniskt kunnande, utan också visat prov på stark problemlösningsförmåga och kreativitet.

I den video som vi nu publicerar, berättar studenterna om sina erfarenheter och lärdomar. De delar med sig av hur de arbetat med utveckling, de tekniska utmaningar de stött på och hur de löst dessa. De beskriver också sin resa från teori till praktik, och hur det har varit att arbeta i en verklig arbetsmiljö.

Deras berättelser ger en inblick i hur praktiken har förberett dem för framtida yrkesliv, genom att de fått möjlighet att tillämpa sina kunskaper i skarpa projekt och samverka med erfarna kollegor.

Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda en utvecklande och lärorik praktikperiod och ser fram emot att följa deras fortsatta karriär.

Vi vill tacka dessa studenter för deras fantastiska insatser och önskar dem all lycka i deras framtida yrkesliv!

Dela: