”Vi hjälper varandra att hjälpa våra kunder”

Hur ser vardagen ut för oss som jobbar på Magello? Vad drivs vi av? Och vad är viktigast för att vi ska trivas på jobbet? Näst ut i serien av medarbetarporträtt är vår Business Controller Fredrik Olsson.

Hej Fredrik, vad tycker du om företagskulturen på Magello?

Det kan låta klyschigt men mitt korta svar är att den är familjär. På Magello får alla säga sitt och vara med och bidra vilket gör att alla känner sig delaktiga. Den familjära stämningen gör också att det aldrig är långt mellan de olika delarna av bolaget och ingen fråga är för dum för att ställas. På Magello hjälper vi varandra att hjälpa våra kunder.

Hur skulle du beskriva din vardag på Magello med tre ord?

Varierande, innehållsrik och rolig!

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

Det absolut viktigaste för att jag ska trivas på jobbet är mina trevliga och kunniga kollegor. På Magello råder en positiv stämning och företagskulturen är väldigt familjär vilket gör det lätt att trivas. Utöver kollegorna är det viktigt för mig att få utvecklas i min roll vilket jag får stora möjligheter att göra på Magello.  

Vad gör du för att utvecklas i din yrkesroll?

Jag ogillar när jag inte förstår något, därför kommer mycket av mitt lärande från problem jag stöter på i vardagen. Jag tar mig helt enkelt tid att lära mig det jag inte kan eller förstår. Utöver det vardagliga lärandet brukar jag delta i olika kurser om jag vill fördjupa mig inom något ämne  eller om jag vill bredda mina kunskaper till andra områden. Det sistnämnda tror jag är viktigt eftersom en frågeställning ofta går att belysa från flera olika perspektiv. Ett exempel på detta är att jag just nu håller på att utbilda mig till hållbarhetscontroller vilket ger en ny dimension till den klassiska controllerrollen.

Vad drömde du om att arbeta med när du var liten?

När jag var liten drömde jag om att bli arkeolog. Historia har alltid intresserat mig och att få vara ute och likt en detektiv leta efter föremål och undersöka platser tyckte jag framstod som spännande och roligt. Även om jag inte blev arkeolog så får jag fortfarande nöjet att leka detektiv ibland i min roll som ekonom men då är det inte gamla pilspetsar som står i fokus utan siffror.

Dela:

Relaterade inlägg ↓

Magello Group

Ett första halvår som vice vd på R2M

I februari tillträdde Thomas Näslund som vice vd på R2M med ansvar för affärsområdena Consulting och Solutions. Med sin långa erfarenhet av att driva utveckling av konsultbolag i tillväxt är Thomas en stark tillgång för vårt team. Här berättar Thomas själv om sina intryck av R2M och vad rollen som vice vd innebär.

Magello Group

”Tre snabba” till Magellos medarbetare

Hur ser vardagen som Magello-konsult ut? Vad inspirerar oss? Vad får oss att må bra? Och vad gör vi när vi inte jobbar? Här svarar tre konsulter på några snabba frågor om livet på Magello.

Magello Group

”Magello är ett inkluderande bolag med härliga kollegor”

Hur ser vardagen ut för oss som jobbar på Magello? Vad drivs vi av? Och vad är viktigast för att vi ska trivas på jobbet? Näst ut i serien av medarbetarporträtt är Milad Amjad, vår business coordinator som vet allt om ISO-system och hur man brygger den perfekta koppen kaffe.