Vd-byte på R2M

Efter många år i bolaget väljer vd Magnus Kling att gå vidare till nya utmaningar. Idag lämnar han över vd-stolen till Thomas Näslund, tidigare vice vd.

Efter elva år på R2M i olika ledande roller varav nästan sex år som vd har Magnus Kling tagit beslutet att lämna R2M. ”Under de här åren har vi lyckats med väldigt många saker – vi har levererat häftiga kundprojekt, vuxit kraftigt, rekryterat många fantastiska personer och tagit bolaget till en helt ny nivå. Jag är stolt över det vi tillsammans har åstadkommit. Beslutet att gå vidare har varit tufft att fatta, men nu ser jag fram emot nästa steg på min resa”, säger Magnus Kling.

Thomas Näslund blir ny vd

Rollen som vd tas nu över av Thomas Näslund. Thomas har varit vice vd på R2M i drygt åtta månader och har i nära samarbeten med Magnus lärt känna bolaget väl. Under tiden som vice vd har han tagit ansvar för Consulting och Solutions och är nu redo att ta ett helhetsansvar över bolaget. ”Tillsammans med teamet på R2M kommer Thomas att fortsätta driva bolaget mot nästa nivå. Med Thomas som vd har vi alla förutsättningar att lyckas även framåt och verkligen göra skillnad på marknaden”, menar Magnus.

Styrelsen tackar Magnus

R2Ms styrelse tackar Magnus för ett mycket väl genomfört arbete som medarbetare och vd: ”Under Magnus ledning har resultatet förbättrats och omsättningen vuxit kraftigt. Vi har full förståelse för att Magnus nu vill söka sig vidare till nya utmaningar. Vi i styrelsen är också mycket glada över att vår vice vd Thomas väljer att tacka ja till vd-rollen. Nu ser vi med stor tilltro fram emot den resa vi har framför oss med Thomas som vd.”

Överlämning under hösten

Vd-bytet sker den 25e oktober och Magnus finns kvar så länge som behövs för en smidig överlämning.  ”Jag ser med spänning och glädje fram emot att tillsammans med alla kollegor arbeta vidare med att både förnya och även förstärka allt det som gör oss till R2M”, säger vår blivande vd Thomas.

Dela: