Välkommen Angela, vår nya konsultchef!

Vi är glada över att välkomna Angela Svegby till vårt team. Angela kommer närmast från IT-konsultbolaget Nordicstation där hon i rollen som konsultchef jobbat med allt från rekrytering och försäljning till kompetensutveckling och ledarskap. Med sin långa erfarenhet och breda kompetens kommer Angela att bli en stor tillgång för vårt team.

Här berättar Angela om sina första intryck av R2M och vad som väntar i rollen som en av våra fyra konsultchefer.

Hej Angela! Hur var det att genomgå en rekryteringsprocess och påbörja en anställning mitt i en pandemi?
Det var lite speciellt eftersom jag enbart träffade teamet på R2M digitalt innan anställningen. Men det funkade bra och nu är jag på plats på kontoret. Jag ser fram emot att det förhoppningsvis snart blir möjligt att träffa människor på vanligt sätt.

Vad fick dig att ta steget att börja på R2M och vilka är dina första intryck så här långt?
Efter nästan 10 år på samma bolag var jag redo för nya utmaningar och det var ett lätt val att börja på R2M! Redan under rekryteringsprocessen fick jag ett mycket bra intryck. R2M känns som ett välkomnande och familjärt bolag med en stark gemenskap. Det är viktiga aspekter för att jag ska trivas på ett bolag. Viktigt för mig är också att R2M är en inkluderande och platt organisation med stor öppenhet.

Vad ser du fram emot i din roll på R2M?
Jag ser fram emot att jobba som konsultchef i ett bolag som drivs av teamkraft och hjälper varandra. Tillsammans kan vi konsultchefer bilda ett starkt team där våra olika kompetenser kompletterar varandra. Det är också roligt att kunna bidra med en ny blick på saker och ting. Efter nästan 10 år som konsultchef i min förra tjänst har jag både erfarenheter och en stor bredd av kompetenser med mig in till R2M.

Dela: