Vägen till ett framgångsrikt team

Långsiktig utveckling eller snabb kompetensförstärkning? Olika uppdrag kräver olika typer av teamsammansättningar och kompetenser. Att hitta rätt team till rätt uppdrag är avgörande för att ett projekt ska genomföras effektivt. Därför är det en viktig del av vår strategi.

För att skapa bästa väg framåt i projekten och hjälpa dig som kund till framgång lägger vi stor vikt vid teamens utformning. Vårt mål är att lösa ditt egentliga problem. Genom vårt dynamiskt teambaserade upplägg i Consulting, Solutions och över 5000 skickliga konsulter i vårt nätverk Connect, hittar vi alltid rätt teamsammansättning till varje uppdrag.

Så här går det till:

Consulting – kompetensförstärkning inom arkitektur, systemutveckling och projektledning

Consulting är vårt erbjudande för dig som är i behov av kompetensförstärkning inom avancerad systemutveckling. Vi bidrar med agila team eller specifik kompetens som ger stöd inom arkitektur, utveckling och projektledning inom våra leveransområden Cloud, Integration och Digitala tjänster. Inom Consulting hjälper vi ofta medelstora till stora kunder som tar fram egenutvecklade lösningar, men som behöver kompetensförstärkning för att driva projekten i mål.

Solutions – dynamiska team för långsiktig utveckling

Solutions är vårt erbjudande för dig som har långsiktiga utmaningar och ett kontinuerligt behov av utveckling. Här sätter vi ihop hela team som jobbar tätt tillsammans, antingen på plats hos er, från något av våra kontor, på distans eller i en kombination. Upplägget är dynamiskt och teamets sammansättning anpassas över tid för att hänga med i förändringar och möta nya behov. Magellos solutionsteam hjälper till med såväl långsiktig förvaltning som med att bygga nytt och integrera mellan olika system.

Magello Connect – partnernätverk med över 5000 kvalificerade konsulter

Vi har riktigt bra konsulter på Magello. Men vi är också riktigt vassa på att vinna ramavtal. Ibland går ekvationen inte ihop och då tar vi hjälp av vårt partnernätverk Magello Connect. Genom Connect har vi tillgång till över 5000 kvalificerade konsulter med en stor bredd av kompetenser inom IT. Genom att handplocka exakt de kompetenser som behövs för varje uppdrag kan vi skapa extraordinära team som möter alla krav.

Dela:

Relaterade inlägg ↓