Vad kännetecknar oss på Magello?

Vi som jobbar på Magello har många olika kompetenser, erfarenheter och personligheter – något som är värdefullt när vi bygger starka team. Men samtidigt delar vi också många egenskaper. Och kanske är dessa egenskaper viktigast av allt. Ett konsultbolag består ju trots allt av människorna som jobbar där.

Efter diskussioner med ett antal kollegor på Magello kunde vi enas om att dessa egenskaper är vad som kännetecknar oss bäst.

Sociala
Den typiske kollegan på Magello älskar att jobba tillsammans med andra. Vi uppskattar kunskapsutbytet, givandet och tagandet som uppstår i ett riktigt bra teamarbete. Oavsett om arbetet sker tillsammans med Magello-kollegor eller kollegor på uppdraget trivs vi som fisken i vattnet när idéer och lösningar får bollas med andra. När någon på Magello behöver stöd står hela teamet redo att backa upp. 

Nyfikna
Kännetecknande för oss på Magello är den ständiga lusten att utvecklas. Vi är alltid nyfikna på de senaste teknikerna och gillar att utbyta kunskaper med våra kollegor för att lära oss nya saker. För att möta det stora behovet av utveckling har vi åtta dagar avsatta till kompetensutveckling varje år.

Härligt nördiga
En kollegas nörderi visar sig genom förmåga till starkt engagemang och passion, oavsett ämne. Där andra skulle skumma på ytan för att lära sig det mest väsentliga dyker vi gärna ner på djupet och lär oss allt och lite till. Det är alltid lika inspirerande och lärorikt att lyssna på en kollega som grottat ner sig i en speciell teknik eller i ett annat område.

Inkluderande
En sann kollega på Magello tycker att kunskap är till för alla. Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper både till kollegor och kunder. Och får förstås lika mycket tillbaka. Vi tycker att allas åsikter är värdefulla och vet att ett öppet och inkluderande förhållningssätt är det som vinner i längden.

Roliga
Vi på Magello är roliga både att jobba och umgås med. Den typiske kollegan bjuder på sig själv och sitt ”nörderi” och har en underfundig, intelligent humor. Det skrattas och skämtas både högt och lågt (men alltid med glimten i ögat) och vi skrattar lika mycket åt oss själva som åt och med våra kollegor.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade inlägg ↓

2018 ritat med ljus
Malin Molin Hamrebjörk

Årsresumé 2018

Året börjar närma sig sitt slut och det känns som ett ypperligt tillfälle att summera